Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Θερινός Κινηματογράφος στο 10ο!

Θα το κάνουμε κι αυτό για να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη! Πάρτε το ποπ-κορν σας, τις γρανίτες σας, τα παγωμένα ποτά σας και ελάτε  στο σχολείο για υπαίθρια προβολή! Την Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012 και ώρα 21:30, θα προβληθεί η ταινία "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" στον χώρο έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων! Η ταινία είναι κατάλληλη για ηλικίες από 12 ετών και άνω και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!


Τίτλος: Μεσάνυχτα στο Παρίσι
Είδος: Κομεντί
Περίληψη: Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν, “Μεσάνυχτα στο Παρίσι” είναι μία ρομαντική κομεντί που εκτυλίσσεται στην Πόλη του Φωτός. 
Μια οικογένεια πηγαίνει εκεί για επαγγελματικούς λόγους κι ένα νεαρό ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί το φθινόπωρο, αλλά ζει καταστάσεις που φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή του. Ένα βράδυ, όταν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα, ο Αμερικανός σεναριογράφος, λάτρης της ρομαντικής και μποέμικης ζωής, θα βρεθεί ξαφνικά πίσω στην "μπελ επόκ". 
Η ταινία αφηγείται το μεγάλο έρωτα ενός νέου άνδρα για μια πόλη, το Παρίσι, και μιλάει για τους ανθρώπους που έχουν την ψευδαίσθηση ότι αν είχαν μιαν άλλη ζωή, διαφορετική από τη δική τους, θα ζούσαν πολύ καλύτερα.
Παραγωγή: 2011, Διάρκεια: 94 min 
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Woody Allen
Με τους: Owen Wilson, Adrien Brody, Marion Cotillard, Rachel McAdams, Kathy Bates και...Carla Bruni-Sarkozy.
Πηγές: http://www.myfilm.grhttp://www.athinorama.gr

Το trailer της ταινίας...:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου