Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Παραδοσιακό Κρητικό Γλέντι στο σχολείο μας!

Η φετινή σχολική χρονιά τελείωσε! Και τι καλύτερο από το να την αποχαιρετήσουμε με ένα κρητικό γλέντι στην αυλή του σχολείου μας!

Δυστυχώς, η υπεύθυνη φωτορεπόρτερ μας ήταν σε ειδική αποστολή και δε μπόρεσε να μας προμηθεύσει με τις φωτογραφίες της αλλά, όπως όλοι ομολογούν, η βραδιά ήταν καταπληκτική!

Το συγκρότημα εξαιρετικό, τα σουβλάκια πεντανόστιμα, η μπύρα παγωμένη και έτσι το κέφι δεν άργησε να ανάψει! Οι μικροί μας μαθητές ήταν πρωτεργάτες στο χορό και τα τσαλίμια με τους δασκάλους και τους γονείς να προσπαθούν -χωρίς επιτυχία!- να τους φτάσουν!

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και στο συγκρότημα του Βαγγέλη Γκαλονακη.
Ειδικότερα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πολιτιστικό Σύλλογο Αμνάτου για για τις καρέκλες που μας δάνεισαν, το κρεοπωλείο του κ. Μαρκουλάκη, την κάβα Πολιουδάκη, τον φούρνο στην Πηγή, τον κ. Σαμιώτη και το S/M Κλάδος στον Τσεσμέ που μας ανέχτηκαν και που δεν είχαν πρόβλημα να αποπληρωθούν την επόμενη της συναυλίας.

Πολλά ευχαριστώ στις Μαρία και Ελένη Κατιμερτζόγλου για τη βοήθεια τους στο ψήσιμο,
στο κουβάλημα και στο καθάρισμα. Στους Γιώργο Κανακάκη και Δημήτρη Καφφάτο για την βοήθεια στο φόρτωμα των καρεκλών, τoν πάτερ Δημήτριο Τσακπίνη για τον πάγο που μας προμήθευσε δωρεάν και στις Γιάννα και Χρυσούλα  Χούλη (και την μητέρα τους!) που μας βοήθησαν στο ψήσιμο. Πραγματικά σημαντική η βοήθεια τους.

Τέλος πολλά ευχαριστώ στα μικρά παιδιά που μας βοήθησαν σε ό,τι κι να τους ζητήσαμε. Ειδικότερα, στην παρέα της ΣΤ' τάξης που ήταν επί των αναψυκτικών.

Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα! Και στην επόμενη με το καλό!!!

ΥΓ: Θα ακολουθήσει επόμενη ανάρτηση με εκτενές φωτορεπορτάζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου