Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Έβρεξε...βιβλία!

...και ξαφνικά, εκεί που καθόμασταν όμορφα και ήσυχα στο γραφείο των δασκάλων, αποκαμωμένοι από την ζέστη και την κούραση της ημέρας, καταφθάνει ο ταχυδρόμος με έναν συστημένο φάκελο... Τέσσερα παιδικά βιβλία... Για την βιβλιοθήκη μας! Και τις επόμενες μέρες κι άλλοι φάκελοι, κι άλλα βιβλία! Για παιδιά και για ενήλικες! Τι στο καλό... Βρέχει βιβλία ξαφνικά;

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο ανεξήγητο καιρικό φαινόμενο! Πρόκειται για τον μαγικό δάκτυλο της εξωτερικής συνεργάτιδος και φίλης του σχολείου μας, Νένας Καζαντζίδου! Η οποία βρήκε γνωστούς και αγνώστους της συγγραφείς και τους εξήγησε την προσπάθεια που γίνεται στο σχολείο μας για να αναβαθμιστεί η σχολική βιβλιοθήκη και να λειτουργήσει ως δημόσια δανειστική και για ενήλικες...

Έτσι, χωρίς πολλά-πολλά, η βιβλιοθήκη μας έγινε μέσα σε λίγες ημέρες πλουσιότερη κατά 9 συγγραφείς και 17 τίτλους!
Που συνοψίζονται στα παρακάτω (με αλφαβητική σειρά των επιθέτων των συγγραφέων):

1. Κυριάκος Αθανασιάδης:
(Εκδοτικός Οίκος Free Thinking Zone)


2. Κυριάκος Γιαλένιος:
(Εκδόσεις Μελάνι)


3. Εύη Δημητριάδου:
(Εκδόσεις ΑΙΩΡΑ)


4Γιώργος Λεμπέσης:


8Θανάσης Χειμωνάς:
(εκδόσεις Πατάκη)


9Πάνος Χρυσοστόμου:
(εκδόσεις Άγκυρα)

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τους συγγραφείς των βιβλίων, που με γενναιοδωρία και ανιδιοτέλεια έσπευσαν να βοηθήσουν σε κάτι που ούτε καν γνώριζαν μέχρι πρότινος, όσο και τους εκδοτικούς τους οίκους. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και την Νένα για την διαμεσολάβηση...!

Να ευχαριστήσουμε ακόμα όλους τους ιδιώτες (γονείς, γνωστούς, φίλους ή και αγνώστους) που χάρισαν και συνεχίζουν να χαρίζουν στην βιβλιοθήκη μας βιβλία που δεν χρειάζονται πια οι ίδιοι!

Ζητάμε συγγνώμη από τους συγγραφείς που εξέφρασαν την επιθυμία να μην τους ευχαριστήσουμε δημοσίως, αλλά θα ήταν άδικο να μην ενημερώσουμε το αναγνωστικό μας κοινό για τους νέους διαθέσιμους τίτλους στη βιβλιοθήκη μας!

1 σχόλιο:

  1. Δε χρειάζεται ευχαριστώ. Όταν η αφορμή είναι το φως που εκπέμπει αυτό το σχολείο, τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι μια απλή κίνηση ενίσχυσης των δραστηριοτήτων και των προσπαθειών του.
    Με την ευχή αυτή η βροχή να ήταν μόνο η αρχή για πολλές ακόμη καταιγίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή