Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πρωταπριλιάτικο... Skype chat με τους One Direction!

Κάπως έτσι είχε το φετινό αθώο, τοσοδούλι, Πρωταπριλιάτικο ψεματάκι του Ιστόπλοιου:

"Θυμάαααστε, εκείνη την εκπομπή που έκανε το Ε'2 για τον Top Radio με θέμα τους "One Direction"?
Δεν θυμάστε; Δεν πειράζει, μπορείτε να θυμηθείτε κάνοντας κλικ εδώ!

Το νέο, όμως, δεν είναι εκείνη η εκπομπή (που, άλλωστε, είχε μεταδοθεί πριν 16 ημέρες)!
Το θέμα είναι ότι, με αφορμή εκείνη την εκπομπή, ήρθαμε σε επαφή με τους One Direction, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την πρωτοβουλία να τους κάνουμε θέμα σε μία από τις εκπομπές του σχολικού μας ραδιοφώνου! Έτσι, δεν χρειάστηκε πολλή προσπάθεια για να τους πείσουμε να μας κάνουν τη χάρη να μιλήσουν σε ζωντανή σύνδεση με τα παιδιά του σχολείου μας μέσω Skype! Πασχαλινό Kinder-έκπληξη για όλους!
Φοβερό;

Αγαπητά δεκατάκια, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, την Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 και ώρα 10:45-11:30 (το δεύτερο δίωρο, δηλαδή), ο Harry, ο Niall, ο Liam, ο Louis και ο Zayn θα βρίσκονται σε ζωντανή σύνδεση με το σχολείο μας στην αίθουσα εκδηλώσεων! Όσα παιδιά το επιθυμούν, μπορούν, σε συνεννόηση πάντα με τον δάσκαλο της τάξης τους, να πάρουν άδεια και να κατεβαίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων για να ρωτήσουν τους αγαπημένους τους τραγουδιστές ό,τι θέλουν!

Ξεσκονίστε τα αγγλικά σας, ε;"

Δυστυχώς, για τους νεαρούς fans των One Direction, το σχολείο μας δεν έχει ακόμα τα μέσα για να επιτυγχάνει τόσο μεγάλες... παραγωγές! Έχει όμως τόσο μεγάλη φαντασία! Και τα μεγαλύτερα ταξίδια γίνονται με όχημα αυτήν! 
Καλό μας μήνα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου